gunwlogo.GIF (2155 bytes)    << guns.connect.fi   << Gunwritersin etusivulle    Gunwriters in English    Linkkisivu >>


PeTe   päivittelee!

Osa 6, päivitelty 30.03.2001. Edellinen: Osa 5 >>

- Gunwriters - "Huviverostamme" käytetään 100 % nestetasapainon ylläpitoon ja pahantekeväisyyteen.Salaliittoteoria ja salaseurakäytäntö

Jotkut ovat väittäneet, että "mitään aseenomistajien vastaista salaliittoa ei ole olemassakaan: Se on vain 1930-luvun ajatusmaailmaan ainiaaksi juuttuneiden vaarien propagandaa!" Ensiksikin herää kysymys, mitenkä vuonna 1948, vuonna 1959 tai vuonna 1983 syntyneet kirjoittajamme voivat olla takertuneita syntymäänsä edeltäneen suvereenin Suomen aikakauden aatemaailmaan? Selitys on yksinkertainen: Olemme aikaamme edellä! Historiahan on heiluriliikettä, ja heiluri on liikkeellä vielä 10 - 20 vuoden ajan vasemmalta oikealle, käytyään (Suomessa) vasemmassa käännöskohdassaan vuoden 1944 syyskuun 19. päivänä.

Historian "tärppästikkelin" laakeri on tosin viallinen, koska sen kulku on takerrellut muunmuassa vuoden 1948 kohdalla. Samoin hippie-kaudella, eli 1960- ja 70-lukujen vaihteessa. Viimeksi koettu "vaaran vuosi" oli 1971, ns. "BELJAKOVin Läskikapinan" visusti vaiettu aikakausi. En tohdi vielä luvata väriä historiankirjojen valkoisille lehdille tästä aiheesta, mutta täsmätietoja on ehkä saatavana tulevaisuudessa.

Aseiden yksityisomistuksen vastainen salaliitto on kuitenkin lähtöisin länsimaista: IANSA-järjestö on perustettu Haagissa, Alankomaissa toukokuussa 1999, ehkäpä surkuhupaisan Haagin Ensimmäisen Rauhankonferenssin 100-vuotismuiston elähdyttämänä. Ylikansallisen organisaation päämaja sijaitsee Lontoossa, Englannissa. "Maaliskuun Iduksen" (seminaari Suomen Eduskuntatalossa 16. 03. 2001) yhteydessä jaetun tuoreen tiedotteen mukaan INTERNATIONAL ACTION NETWORK on SMALL ARMS toimii 320 yhdistyksen verkostona 71 maassa. Myöskin "Geneven Ompeluseura" eli Punainen Risti on nostamassa profiiliaan tällä alueella, unohtaen ihmiskunnan ongelmista ehdottomasti vakavimman: Maapallon ylikansoituksen, joka ylittää Tellus-planeetan kantokyvyn jo 12-kertaisesti.

USA:ssa touhuilee pahamaineinen hoplofoobikoiden yhdistys, HANDGUN CONTROL, INCORPORATED, jonka takapiruna oli viime aikoihin asti valtiovalta, mutta eipäs ole enää: Jos uusi oikeusministeri JOHN ASCROFT tahtoo/tohtii toimeenpanna tervehdyttävän "lapamato-kuurin" USA:ssa, voidaan salaliittolaiset haastaa leivättömän pöydän eteen, ja heidän rikoksistaan langetettavat rangaistukset eivät ole nuhteita tai sakkoja: "Häkki heilahtaa!" Jos asianhaarat ovat raskauttavia, voi sähkötuolikin sähähtää, kuten ETHEL ja JULIUS ROSENBERGille vuonna 1953. Heidänkään tapauksissaan ei kyseessä ollut "oikeusmurha", vaikka niin väitettiin vuosikymmenien ajan: Vedenpitävä todistusaineisto saatiin viimein Moskovasta, CCCP:n romahdettua.

Maaliskuun Iduksen yhteydessä haltuumme joutunutta ulkomaista dokumenttiaineistoa läpi selatessa nousevat pakostakin mieleen "LASALLE-Marssin" eli "Köyhälistön Marseillaisin" sanat:


"On taistelumme pyhä, jalo!/ Myös wahwa wihollinen on!
Waan riwimme on peloton,/ koska turwamme on hengen walo.
Siks' aatteen puolesta/ olkaamme urhokkaat!
Eespäin, eespäin! Ja waikka kuolohon!/ Pian woitto meidän on!"Jos "hengen walo" ja joukkovoima eivät riitä, löytyy Lasalle-marssista toki vaihtoehtoisenkin menettelytavan mahdollisuutta vilauttava toisen säkeistön kertosäe:


"Aseisiin astukaa!/ Ja kohti sortajaa!
Eespäin, eespäin!/ Alas lyökäämme näin/ jo walta ryöstäjäin!"Englannissa ja Australiassa onnistuivat sortajat ja ryöstäjät "pakkoluovuttamaan" ja tuhoamaan peruuttamattomasti koko joukon yksityisomistettuja ampuma-aseita. Vastaavanlaisen menettelyn ulottamisesta kaikkiin YK:n jäsenmaihin tehtäneen tämän vuoden heinäkuussa periaatepäätös IANSA:n yleismaailmallisessa kokouksessa, jonka nimellinen teema on "laiton pienaseiden ja kevyiden aseiden kauppa", mutta lopullinen tavoite on helppo päätellä yllämainittujen ennakkotapausten perusteella.

IANSA:n kokouksen tarkasta ajankohdasta ja kokoontumispaikasta ei ole tietoa: Pelkäävät kai sopuleita - tai ehkä jylhä-äänistä Anteroa, jonka puheenvuoro pudottaa kokouskartanon katon kellariin asti. (Vertaa: Oklahoma Cityn virastotalo). "Maaliskuun Idus" (= seminaari Eduskuntatalossa) oli totisesti hyödyllinen tapahtuma: Salaliitosta tuli äkkiä "julkiliitto", eikä kukaan pysty enää kiistämään sen olemassaoloa.

Läsnäolleen tiedustelijamme kertoman mukaan oli seminaarin yleisöstä ehkä jopa enemmistö aseharrastajia. Reserviläisjärjestötkin olivat edustettuina, joskaan eivät kutsuvieraina. Toiminnanjohtaja JANNE KOSOSELLE myönnettiin silti puheenvuoro esityslistan ulkopuolelta, koska Asekauppiaiden Liiton edustaja MARKUS WECKSTRÖM joutui flunssan takia typistämään oman esityksensä lyhyeksi tiivistelmäksi, luovuttaen puheenvuoronsa reserviläisten edustajalle. Esimerkillinen järjestely: Otettakoon oppia!

Tiedustelijamme marginaalikommentteja seminaarin sisällöstä: PIENASEET JA MUU RIKOLLISUUS, rikoskomisario MAURI SALOMAA: "Tumpelo esitys". PIENASEET JA TULLI, AARNO PAANANEN: "Ontuva esitys". METSÄSTYS JA PIENASEET, METSÄSTÄJÄIN KESKUSJÄRJESTÖ, toiminnanjohtaja JUHA-PEKKA RIPATTI: "Hyvä esitys; sai aplodit". (Hyvä esitys luettunakin! Toim. huom.). AMPUMAURHEILUN HISTORIAA, SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO, puheenjohtaja ALPO VEHANEN: "Tehokas, selkeä esitys! Ei kuitenkaan aplodeja).

PIENASEIDEN KERÄILY JA MUSEOTOIMINTA SUOMESSA, SUOMEN ASEHISTORIALLINEN SEURA, puheenjohtaja (H.C.) HEIKKI POHJOLAINEN: "Takelsi itse tekstinsä ulos. Sai kuitenkin aplodit). PIENASEIDEN TUOTANTO/ ASEKAUPPA, URHEILU-, METSÄSTYSASEIDEN JA -TARVIKKEIDEN VASTUULLISET MAAHANTUOJAT, puheenjohtaja RUNO K. KURKO: "Aplodit (raikuvat!)". Tilastotieto: "HK:n Siniseen tukehtuu 77 ihmistä vuodessa" herätti yleistä hilpeyttä. PUOLUSTUSVOIMAT JA PIENASEET, PÄÄESIKUNNAN KOULUTUSOSASTO, ev.ltn. KAI KALMARI: "Aplodit". SUOMEN METALLIKUVA-AMPUJAT, puheenjohtaja PEKKA KARRAS: Ei kommenttia tiedustelijaltamme, joka ei ehtinyt viipymään seminaarissa sen päättymiseen saakka. Teksti on kuitenkin arkistossamme. Siitäkin ilmenee, etteivät pienaseet muodosta Suomessa mainittavampaa ongelmaa. Lähes kaikissa puheenvuoroissa tuotiin esiin samansuuntainen näkemys: Ruodut ovat tiivistymässä! (Seminaarin viimeisen tunnin esitysten teksteihin emme ole kuitenkaan päässeet tutustumaan. Ulkoministeriön PILVI-SISKOn repliikki kiinnostaisi erityisesti. Toim. huom.).

PIENASEET JA SUOMI-seminaari lienee ollut pettymys kokoonkutsujilleen, koska läsnäolijoiden enemmistö haukotteli pitkästyneenä esimerkiksi poliisin edustajan puheenvuoron aikana, kun taas aseharrasteiden puolestapuhujien repliikit kiinnostivat ja innostivat yleisön aploodeihin. Ennakoitua räikeää hoplofoobista kiihkoilua ei ollut havaittavissa yllämainituista puheenvuoroista. Jakelussa olleesta (enimmäkseen englanninkielisestä) oheismateriaalista sitä kyllä löytyy, kuten myös tiedustelijamme meille lähettämässä ASEIDENRIISUNTAVIHKO No. 36:sta: "PIENTEN ASEIDEN SUURET VAARAT". Aseharrastajien runsas ja aktiivinen läsnäolo jäähdytti ehkä tunteita?! "Niinhän me olimme sen tuumanneet": Juuri tätä tarkoittaa usein tykötekemäni JOUKKOVOIMA, jota nyt osoitettiin tarkoittamallani tavalla.

Kuten olen usein todennut, ovat aseiden yksityisomistuksen oikeuteen kohdistuvat uhkat Suomessa tuontitavaraa; olleet sitä jo NIKOLAI BOBRIKOVin diktatuurikaudelta alkaen, vuodesta 1903. Maailmanlaajuinen ase-vastainen salaliitto on ollut olemassa jo kauan, ja se salaisuus on varsin julkinen. Pieni katkelma kansalaisten aseriisuntaohjelman taktiikasta: "Alkuvaiheessa toimenpiteet pienaseiden määrän vähentämiseksi kannattaa keskittää niihin asetyypeistä kaikkein 'vastustettavimpiin', joita myöskin on kaikkein epätodennäköisimmin tavallisten kansalaisten käytössä. Monissa maissa on keskitytty kontrolloimaan rynnäkkökivääreiden sekä muiden automaatti- ja puoliautomaattiaseiden hallussapitoa". (Sitaatti vihkosta: "PIENTEN ASEIDEN SUURET VAARAT", s. 64. Alkuteos on julkaistu v. 1997, kustantajana WORLDWATCH INSTITUTE; eräs maailman vihatuimmista hoplofoobikko-kerhoista).
fkjumala.gif (5114 bytes)
Korostan sanaa: "ALKUVAIHEESSA"! Hoplofoobikoiden ruokahalu kasvaa syödessä: Jokainen menestys rohkaisee niitä vaatimaan hallussapitokieltojen ulottamista myös muihin asetyyppeihin, kunnes jäljellä ovat enää taittoladattavat yksipiippuiset haulikot. Neuvosto-Venäjälläkin sallittiin sentään kaksipiippuisen haulikon yksityisomistus, mutta hoplofobiahan oli siellä valtion monopooli. "Rauhanaktivisteista" monet teljettiin houruinhoitoloihin, vaikka rauhan puolesta toki saarnattiin - valikoivasti. Käsite "sivari" oli tuntematon.

Muistutan taas mieliin 1980-luvun alkupuoliskon kuuluisat Uudenmaan Lääninhallituksen holhouskirjeet "luettaviksi ja noudatettaviksi" maamme kaikissa poliisi- ja nimismiespiireissä, koskien itselataavien luodikoiden ostolupien järjestelmällistä epäämistä. Monissa kymmenissä nimismiespiireissä oli VALMET PETRA-luodikon hankkiminen mahdotonta, vaikka aseen muotoilu on konservatiivinen, eli "siviilimäinen". Vasta Korkeimman Hallinto-oikeuden ennakkopäätös selkiytti tilanteen.

Myöskin Nimismiesyhdistys laati omia listojaan boikotoitavista asetyypeistä ja -merkeistä, mutta niillä ei ollut samanlaista painoarvoa, kuin Uudenmaan LH:n paimenkirjeillä oli niissä poliisipiireissä, joiden aselupaviranomainen oli "muurari"-salaseuran jäsen. (Aiheesta oli laadittu poliisipiiri-kohtainen selvitys, jota ei kuitenkaan uskallettu julkaista missään joukkoviestimessä: Tuon vaikutusvaltaisen salaseuran rinnalla on Eduskuntakin pelkkä ryhmäteatteri! "Muurarinvala" on sitovampi kuin tuomarin virkavala, kuten yleisesti tiedetään, mutta yritykset jäävätä salaseuran jäsenet poliisi- ja oikeuslaitoksen virkatoimista ovat jääneet puheiden asteelle). Tällä hetkellä on KHO:ssa vireillä kaksi valitusasiaa, koskien itselataavien pistoolikarabiinien hankintaluvan perusteetonta epäämistä.

Missä ja milloin hoplofoobikoiden taktiikka on hiottu tunnettuun pirullisuuteensa? En tiedä, mutta Suomessa sitä on sovellettu jo 1980-luvulla, ja alettu soveltaa taannoin uudelleen, noudattaen WORLDWATCHin käsikirjan ohjeita "vastustettavimpien" asetyyppien valinnassa "alkuvaiheessa". Onneksi oikeuslaitoksemme on riippumaton, ja korkeimmat vetoomustuomioistuimet päättävät epämääräisten lainkohtien tulkinnoista, huipentaen ratkaisunsa sanoihin: "... mihin kaikki asianosaiset tyytykööt".

2503 MMI; PT    - Gunwriters - sananvapauden srapnelliPalautetta päätoimittajalle:

Aseliitto nyt toiminnassa!

Koska näillä sivuilla on mainostettu Aseliittoa niin lienee syytä tiedottaa aiheesta hallitusti, ettei asiasta pääse syntymään väärää kuvaa: Uudella aseharrastajien etujärjestöllä joka kulkee työnimellä Aseliitto ei ole mitään tekemistä Gunwriters on the Webin kanssa.

Aseliiton perustamista käsittelevät webbisivut sijaitsevat osoitteessa http://www.aseliitto.org/  ja sähköpostiosoitteemme on, kuten em. sivuiltakin käy ilmi, aseliitto@aseliitto.org (eikä yahoo.com -loppuinen). Kaikki aseenomistuksen tulevaisuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita käymään sivuillamme!

-- A.P., eräs Aseliiton organisaattoreistaKommentti: Aate on yhteinen; menettelytavoista voidaan keskustella! Parlamentaarinen toimintamalli on tietenkin aina etusijalla ja suositeltavin, mutta pahimpaankin vaihtoehtoon on syytä varautua! Me hoidamme "likaiset työt", eli aseharrastajien henkisen valmennuksen PAHIMMAN varalle. Aseliiton toimenkuvaan kuuluu huolehtiminen siitä, ettei "se pahin" pääse tapahtumaan. Tehtävänjako on selkeä, ja saatettu taholtamme yleiseen tietoon jo heti Aseliiton perustamishankkeen tultua julki, mutta "repetitio est mater studiorum"/ "kertaus on opintojen äiti".

Suosittelen luettavaksi vihkon: "PIENTEN ASEIDEN SUURET VAARAT - ASEIDENRIISUNNAN UUSIN HAASTE", kirjoittaja: MICHAEL RENNER, kustantaja: RAUHANKIRJALLISUUDEN EDISTÄMISSEURA ry. Painos on valitettavasti vain 3000 kpl, mutta suuremmista lainakirjastoista löytynee. Vihkonen kuuluu sarjaan ASEIDENRIISUNTAVIHKOT (No. 36). Luettelonumero: ISBN 951-9193-46-4. Vihkonen vastaa kysymykseen: "MIKÄ ON SE PAHIN?" Se myös paljastaa vihollisen aikomuksia ja menettelytapoja meitäkin hyödyttävällä tavalla: Vastustajan strategian ja taktiikan tunteminen on elintärkeää, olkoonpa kyseessä jääkiekko-ottelu tai täysimittainen sota.

Parhainta menestystä liittoutumishankkeelle toivottaen:

23 maaliskuuta 2001; P.T.Kekkonen, päätoimittaja, GOW.

PS. Tiedotteen ja kommentit saa julkaista vapaasti Aseliiton webbisivulla. PT.   - Gunwriters - Sinun puolellasi!


fktyrmaa.gif (6248 bytes)


Asekielloista kansanmurhiin/ From Gun Control to genocides

Tervehdys PT, Selailin netistä erilaisilla hakusanoilla kaikenkarvaista aseasiaa ja törmäsin melko mielenkiintoiseen artikkeliin. Linkki on http://thecowboysplace.com/gun_news.htm . Jos tästä artikkelista on jotain hyötyä aseitten kieltämissuunnitelmien tukahduttamiselle, niin toivon että tätä käytettäisiin hyväksi. Näin voin ehkä itsekin olla vaikuttamassa omalta osaltani edes vähän siihen ettei tulevaisuudessa kymmenkunta tussariani joudu sulattoon....

Terveisin; ML.Toimituksen huomautus: Artikkelin alkuosa on jo julkaistu kaksikielisenä GOW:n sivulla, mutta loppupuolella löytyy mielenkiintoista täydennystekstiä myös suomennettuna. Kannattaa todellakin tutustua! (PT; GOW & GOW/Universal).

Are you considering backing gun control laws??? Do you think that because you may not own a gun, the rights guaranteed by the Second Amendment don't matter?

Oletko harkitsemassa ryhtymistä puoltamaan tiukennettuja aselakeja? Ajatteletko, "etteivät ne koske minua, koska en omista yhtään ampuma-asetta"?


CONSIDER THIS...    MIETIPÄ VÄHÄN..!

In 1929 the Soviet Union established gun control. From 1929 to 1953, approximately 20 million dissidents, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated. In 1911, Turkey established gun control. From 1915-1917, 1.5 million Armenians, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.

Germany established gun control in 1938 and from 1939 to 1945, 13 million Jews, gypsies, homosexuals, the mentally ill, and others, who were unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.

China established gun control in 1935. From 1948 to 1952, 20 million political dissidents, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.

Guatemala established gun control in 1964. From 1964 to 1981, 100,000 Mayan Indians, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.

Uganda established gun control in 1970. From 1971 to 1979, 300,000 Christians, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.

Cambodia established gun control in 1956. From 1975 to 1977, one million "educated" people, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.

That places total victims who lost their lives because of gun control at approximately 56 million in the last century.


Aiemmin suomentamaton jatko-osuus:

Since we should learn from the mistakes of history, the next time someone talks in favor of gun control, find out which group of citizens they wish to have exterminated.

Koska historiallisista erehdyksistä täytyy oppia jotain, niin seuraavalla kerralla, kun joku mäkättää jotakin ampuma-aselakien tiukentamisen puolesta, on otettava selko siitä, minkä ihmisryhmän hänen hengenheimolaisensa haluavat teurastaa.


It has now been 12 months since gun owners in Australia were forced to surrender 640,381 personal firearms to be destroyed, a program costing the government more than 500 million dollars. The results Australia-wide; Homicides are up 3.2%, Assaults are up 8 %, and Armed robberies are up 44% In that country's state of Victoria, homicides with firearms are up 300%.

Vuosi on kulunut ummelleen siitä, kun Australian kansa pakotettiin luovuttamaan 640381 yksityisomistettua ampuma-asetta sulatusuuneihin. Se maksoi valtiolle yli 500 miljoonaa dollaria. Seuraamukset ovat olleet, maanlaajuisesti, 3.2 %n lisäys henkirikostilastoon. Oikeudettomien hyökkäysten lukumäärä on enentynyt 8 %a ja aseellisten ryöstöjen määrä 44 %a. Pelkästään Victorian osavaltiossa on ampuma-aseilla tehtyjen henkirikosten määrä enentynyt 300 %lla.


Over the previous 25 years, figures show a steady decrease in armed robberies and Australian politicians are on the spot and at a loss to explain how no improvement in "safety" has been observed after such monumental effort and expense was successfully expended in "ridding society of guns." It's time to state it plainly: Guns in the hands of honest citizens save lives and property and, yes, gun-control laws only affect the law-abiding citizens. Take action before it's too late: Write or call your delegation.

Edellisten 25 vuoden juoksussa vähentyi aseellisten ryöstöjen lukumäärä tasaiseen tahtiin. Australian (punikki)politikoitsijoilla on nyt tiukka paikka selittää, miksikä "kansalaisturvallisuus" ei ole lisääntynyt, vaikka valtavat määrät voimanponnistuksia ja valtion varoja tuhlattiin menestyksellisesti projektiin: "Jäähyväiset aseille".

On jo aika sanoa suoraan: Lainkuuliaisten kansalaisten omistamat ampuma-aseet pelastavat ihmishenkiä ja omaisuutta. Asekieltolait kun kohdistuvat vain lakiapelkääviin kansalaisiin. Ryhdy siis toimenpiteisiin, ennenkuin se on liian myöhäistä, ottamalla yhteyttä edustajaasi Eduskunnassa.

(Ellet ole tietämättäsi äänestänyt jotakuta hoplofoobikkoa. Niitähän löytyy kaikista eduskuntaryhmistä. Suom. huom.).

Paul H:y. Pikasuomennos: PT   - Gunwriters -
sen siitä saa kun ei tilaa TiedonantajaaNÖRTTI-WITZI

Eräällä ikääntyneellä grammofoonilevyjen keräilijällä oli kokoelmassaan levy vuodelta 1919. Periaatteessa sitä ei ole ollut milloinkaan jakelussa, kirkollisten sekä aatteellisten amerikansuomalaisten toivomuksesta: VICTOR-yhtiön teknikot olivat nimittäin prässänneet vahingossa (suomenkielisten äänitteiden sisältöä tuntematta) kiekon A-puolelle aatteellisen marssin: "INTERNATIONAALI" ja takapuolelle adventtivirren: "HOOSIANNA, DAAVIDIN POIKA". (Levytyksen faktisesta olemassaolosta ei ole täyttä varmuutta, mutta solisti, "Brooklynin CARUSO", JUHO KOSKELO, on varmaankin tuttu jokaiselle alan harrastajalle).

Ääniteharvinaisuuden omistajan tykö tuli vieraisille hänen teini-ikäinen pojanpoikansa, tieturin screeniä tähyten kaikki vapaa-aikansa viettävä tosi-nörtti. Isoisä kaivoi kassakaapista esiin savikiekon, joka on kenties ainoa yksilö koko maailmassa, ja kysyi, kookkaan levyn kummankin puolen etikettiä vilautettuaan: "Huomaatkos, poika, mitään erikoista tässä levyssä?" Nörtin haavi revähti auki. Minuutin kestäneen toipumisen jälkeen hän läähätti vastakysymyksen: "Voi v..tu! Montaks megabittiä tolle rompulle on poltettu?!"    - Gunwriters - TaudinkantajaRASWAINEN ANEKDOOTTI

Erään kuuluisan, alan oppikirjojakin kirjoittaneen iho- ja sukupuolitautien erikoislääkärin vastaanottohuoneessa oli kaksi näennäisesti asiaankuulumatonta varustetta: Pöydällä veivattava grammofooni ja seinällä käkikello vailla punnuksia. Kello ei siis käynyt, eikä näyttänyt tosiaikaa: Viisarit olivat päällekkäin puolipäivää tai -yötä osoittaen.

Kun joltain henkilö-puoliselta potilaalta oli diagnosoitu ns. "dröppeli-tauti", ei tohtori kertonut epämieluisaa uutista suusanallisesti, ainakaan aluksi, vaan pani grammofoonin pyörimään ja laski äänirasian neulan levyn uran alkuun. Ämyristä kajahti barytonilaulaja JALLU HONKASEN (myöskin amerikansuomalainen; "siviilinimi" EARL HONGELL) esittäminä kuusi ensimmäistä sanaa K.K. SAMULI SUOMALAISEN sanoittamasta lastenlaulusta "Ikävän nyt kerron teille: Mirri sairastui..."

Jos potilas esitti arvelun, että tartunta on saatu esimerkiksi WC-pytyn reunasta tai yleisen saunan lauteesta, käveli tohtori käkikellon alle ja veti sen vasemmanpuoleisesta vitjasta. Kellosta pinkaisi esiin käki, ja sen koneistosta kuului: "KUKKUU, KUKKUU, KUKKUU..!" Tämän toimenpiteen jälkeen alkoivat potilaan mieleen palautua ne taannoiset kumppanit, joiden kanssa oli oltu ns. "suhteessa".


2303 MMI; PT    - Gunwriters - dopingpiikki asediggarin pakaraanTiedotus KAIKILLE aseharrastajille

16.3. on Lääkärien Sosiaalinen Vastuu -niminen yhdistys kutsunut eduskuntatalolle seminaarin kokoon. Aiheena ovat pienaseet. Yhdistyksen tavoitteenahan on totaalinen pienasekielto. Mukaan kutsun ovat saaneet mm: SAL, metsästäjät, poliisi, tulli, mutta ei esim. reserviläiset. Päänaatikkana häärää Ilkka Taipale (SDP). Lisää tietoa löytyy: http://www.kaapeli.fi/~lsv/ , josta kautta pääsette mm. seminaarin agendaan. Vilkaiskaa myös http://personal.inet.fi/yhdistys/tipsc/ , josta ALARM. Kaikki, joilla mahdollisuus, menkää mukaan kuuntelemaan. HUOM! Vaatii ennakkoilmoittautumisen 12. 3. 2001 mennessä, mutta on maksuton. Välittäkää tietoa kokouksesta eteenpäin myös niille, joilla ei ole tietokoneyhteyksiä.

A.H.


Toimituksen huomautus:
Jättäkää pyssyt, puukot, puntarit ja kirveet toistaiseksi kotiin, mutta ottakaa muistiinpanovälineet ja kamerat mukaan seminaariin! (PT/ GOW).


Netistä noukittu esityslista:

"PIENASEET JA SUOMI" Seminaari Eduskunnan auditoriossa perjantaina 16.3.2000 klo 9.00 - 13.00 Seminaarin puheenjohtajat: LKT Kati Juva, Lääkärin Sosiaalinen Vastuu (LSV) ry:n pj ja dosentti, kansanedustaja Ilkka Taipale, LSV:n vpj 9.00 Seminaarin avaus Sisäministeri Ville Itälä 9.15 Pienaseet, kuolleisuus ja vammat Lääkintäeverstiluutnantti Ilkka Mäkitie 9.30 Pienaseet, itsemurhat ja -yritykset LKT, oikeuslääkäri Anna Katri Öhberg 9.45 Pienaseet, tapot ja taponyritykset Erikoistutkija Janne Kivivuori, Oikeusministeriö 10.00 Keskustelua 10.15 Kahvitauko 10.30 Pienaseet ja muu rikollisuus Keskusrikospoliisin edustaja 10.45 Pienaseet ja tulli Tulliylitarkastaja Aarno Paananen 10.55 Keskustelua 11.10 Metsästys ja pienaseet Toiminnanjohtaja Juha-Pekka Ripatti Metsästäjien Keskusjärjestö 11.20 Ampumaurheilu ja pienaseet Puheenjohtaja Alpo Vehanen ja Toiminnanjohtaja Risto Aarrekivi, Suomen Ampumaurheiluliitto 11.30 Pienaseiden keräily ja museotoiminta Ylitarkastaja Heikki Pohjolainen

Suomen Asehistoriallinen liitto 11.40 Asekauppa Puheenjohtaja Runo Kurki, Urheilu- ja metsästysaseiden vastuulliset maahantuojat ry 11.50 Pienaseiden tuotanto Avoin 12.00 Keskustelu 12.15 Suomen pienasepolitiikka Pilvi-Sisko Villnof, Ulkoasiainministeriön asevalvontayksikön päällikkö 12.30 Suomen pienaseraportin rakenne LK Hannu Vessari, Lääkärin sosiaalinen vastuu 12.35 International Campaign against the Small weapons and Handguns Brian Rawson, International Physicians for Prevention of Nuclear War,Campaign coordinator 12.50 Keskustelua/Discussion 13.00 Seminaarin päättäminen. Seminaari on maksuton ja avoin, mutta ennakkoilmoittautuminen Eduskunnan säännöistä johtuen on välttämätön! Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut 12.3.2001 mennessä:

Eduskunta-avustaja Arttu Puro, 00102 Eduskunta (puh 09/4324014), s-posti: arttu.puro@eduskunta.fi . Sisäänkäynti seminaariin kuten lehterille (rappusten puolivälissä vasemmalla oleva ovi). Seminaarin tekninen järjestäjä: Ilkka Taipale/SDP:n eduskuntaryhmä p 09/4323014 Sisältö Lääkärin Sosiaalinen Vastuu ry.

Seminaari liittyy kansallisena valmisteluna IPPNW:n ja LSV:n järjestämään kansainväliseen kongressiin 28.9. - 30.9.2001 Helsingin Paasitornissa:


"AIMING FOR PREVENTION"


International Medical Conference on Small Arms, Gun Violence and Injury.
(Toimituksen vihje: HUOMAA OTSIKKO! PT/ GOW).

Lisääjä CCW sunnuntai, 25.helmikuuta 2001 - klo 11.24:

Huomatkaapa esityslistan virheet: (Pohjolainen on Asehistoriallisen SEURAN eikä liiton edustaja ja Runo KURKI pitäisi kirjoittaa KURKO). Kertonee koplakunnan asenteesta...

CCW.Toimituksen huomautus: Enkös ole varoitellut vastustajan salaliitto-hankkeista..?! Ehkäpä sinisilmäiset kriitikot alkavat vähitellen uskoa "Tuomiopäivän Profetioita" ?! Meillä on ollut sattumalta Parempi Tieto aiemmin kuin muilla. Ja sehän on synti tai suoranainen rikos. Toivon silti asiallista käyttäytymistä seminaariin osallistuvien aseharrastajien taholta, kehottaen toistaiseksi VAIN tarkkaavaisuuteen! Paasitornin Palaveriin saanee tulla jo Anterokin kuokkavieraaksi?

Nimitys "pienase" ei tarkoita näissä yhteyksissä pelkästään käsiaseita (pistooli tai revolveri), vaan KAIKKIA alle 20 mm kaliberisia ampuma-aseita. 20 mm ja järeämmät aseet kuuluvat puolestaan Suomessa deaktivointi-pakon piiriin.

(PT/GOW).    - Gunwriters - mielipiteen vapaus on ollut aikaisemminkin, nyt sen voi myös kertoa!KULTTUURIN PAKKOSYÖTTÖÄ

"URALIIN!"
uraliin.gif (6556 bytes)
Jatkosodan aikaan sanoitettiin uudelleen amerikkalaisperäinen foxtrot "URALIIN" kahdenkin maineikkaan sanasepon toimesta suomalaisten taisteluhengen kohentamiseksi. Kaksi ensimmäistä säkeistöä keiverrettiin grammofoonin levylle, laulusolistina A. AIMO, "siviilinimeltään" AIMO ANDERSSON. Ne oli sanoittanut tuottelias iskelmärunoilija USKO HURMERINTA; myöhemmin tunnettu nimellä USKO KEMPPI. Kolmas värssy onkin jo vähemmän tuttu jopa sota-aikaisten propagandalaulujen "diggareille". Tiedossani ei ole, runoiltiinko se ennen levyn julkaisua, vaiko vasta sen jälkeen. Sanoittajana oli legendaarinen "PALLE", eli REINO HIRVISEPPÄ/ R.W. PALMROTH.

Foxi "Uraliin" oli melodialtaan tuttu jo Talvisodan ajoilta, tosin toisenlaisin sanoin. Joillakin rintamalohkoilla sitä soittivat venäläiset propaganda-ämyriensä välityksellä suomalaisille. Levytys oli tehty USA:ssa, solistina kimiä-ääninen "jäsenkirja-laulajatar" KATRI LAMMI, joka pian levynsä kaivertamisen jälkeen muutti Karjalan Työkansan Kommuuniin, primadonnaksi Petroskoin Suomalaiseen Teatteriin. Stalinin suomalaisvainojen alettua hänet passitettiin Vankileirien Saaristoon vuonna 1937. Katri Lammi lauloi vielä Petrozavodshkista lähteneen vankeja kuljettavan kuorma-auton avolavalta I. DUNAJEVSKIn kerska-laulua: "Ei oo maata toista tuntemaani/ missä ois' näin vapaa ihminen!" Tiettävästi hän ei vapautunut enää milloinkaan, vaan kuoli "Valamon Vanhainkodissa" (= toisinajattelevien vanki-mielisairaalassa) vuonna 1958. Kuolinsyy tuntematon, mutta ei ilmeisesti vanhuudenheikkous.

Katri Lammmin levytystä RALPH ERWINin säveltämästä laulusta "Uraliin" en ole onnistunut edes kuulemaan, saati taltioimaan milloinkaan, kun taas A. Aimon propagandaversio on soitettu radiossa useammissakin yhteyksissä, jopa päästä päähän. Aivan alkuperäisistä sanoista on ainoa tieto se, ettei sisältö ollut "aatteellinen", mutta foxtrot oli suosittu amerikansuomalaisten sosialistien "haaleilla" live-esityksinä ja levytyksenäkin. Aimo Anderssonin levytys ei olisi ehkä ollut? Suomi ja USA olivat "de facto" sodassa toisiaan vastaan v. 1942. ("HAALI"= tässä tapauksessa "pirunkirkko" eli työväentalo. "Kalevan Ritarien haalit" olivat puolestaan lähinnä seurojentaloja).

Mutta aiheeseen, eli sanoihin.


"URALIIN"

Säveltäjä: R. ERWIN/ USA, noin vuonna 1930
Sanoitus: USKO HURMERINTA (säkeistöt 1. - 2.)

1. Uraliin, luokse sen/ juoksee vanjat, kuuluu vinha läiske tossujen. Miksi, miks' Englantiin/ luotin?"/ Staalin voihkii hiuksiansa repien. "Miksi Suomi uskonut ei Tiltua ja Äikiää? Vaikka juttu oli soopaa ynnä tarpeeks' räikiää." Uraliin, Uraliin! Nyt on kimpussa jo itse Suomikin.

2. "Auttakaa Iivanaa!" Suomen hirmut pian sotkee koko kaalimaan! Eipä vain auttavan/ näy/ vaikka jenkit tarjoo myötätuntoaan. Sillä japsit pistää lämpimästi minkä ennättää; Saksa liittolaisten tonnistoja ilmaan lennättää. Uraliin, siin' on työ: Vanjat juoksee että tossut tulta lyö.

(Alkuosa transkriboitu grammofooni-levyltä).

3. säkeistön sanoitus: REINO HIRVISEPPÄ (R.W. PALMROTH)

3. Uraliin, Uraliin: Sinne juoksevat nyt Molotoffi ja Staliin. Uraliin, Uraliin! Me kun heitä kohta kiinni käymme kraiveliin.Sinne vanjat koittaa raahata nyt samovaarejaan, vaikka täysi työ on pidellessä toppahousujaan: Uraliin, Uraliin, sinne barbaarien maan uumeniin.

(3. säkeistö muistiinmerkitty sotaveteraaneilta. Ei tunnettuja levytyksiä).

Huomattakoon nimen STALIN lausuntatapa: 1. säkeistössä "Staalin", 3. säkeistössä "Staliin". Kumpainenkin on sinällään oikeellinen! Tiettävästi myös U. Hurmerinta, mutta ainakin R.W. Palmroth, hallitsi venäjänkielen täydellisesti. Nimi "Stalin" oli lisäksi keinotekoinen peitenimi, joten sen vokaaleja oli lupa venyttää melodiaan sopiviksi. Itse Josif Vissarionovitsh lausui molemmat vokaalit lyhyinä, kuten ne myös kirjoitettiin.

2602 MMI; PT


    - Gunwriters - nautinnollinen kuin hammaslääkärintuoli


20.02.2001:

Palautetta päätoimittajalle

Elkää nyt enemmälti antako rahamedian häiritä mielenrauhaa! Tietenkin lievää, eipä turhaa anneta aihetta näykkimiseen, säätöä ja itsetutkiskelua pitää aina harrastaa. Joka tapauksessa tiukkaa asiaa ja tiiviitä juttuja tuntuu riittävän, kiitos niistä. Itse en tuosta politiikkapuolesta välitä, taitaa olla se vanha kunnon" antaa olla jos ei mitään mahda "- mentaliteetti. Mielestäni kuitenkin teitä ja teidän ravistelujuttuja tarvitaan. Täällä kun yleensä tuppaa kaikki olemaan niin ihanan samasta muotista, että tympii. Kaikki poikkeava ja omilla ajatteleva on tietenkin VAARALLISTA. Jos sitten toisinaan sääntöjä muutetaan (upea esimerkki: Kieltolaki) on yhdellä päivämäärällä rikollinen ja toisella kunniallinen kansalainen.

Uskottavuushan siinä kärsii. Nykyään aseet ovat kieltolaki-suunnitelmien kohteena, yhtä turmiollisina kuin viina aikoinaan? Sitten vuosien päästä todetaan: "Ei tämä ollutkaan toimiva laki"? Tietenkin sen jälkeen kun mafia on tehnyt asialla vuoren rahaa, niinkuin kävi kieltolain aikana! Sitten on tämä "viedään saunan taa"-juttu. Huono juttu! Turhaa on minusta "antaa vastapuolelle aseita käteen". Mielipiteitahän mekin tässä esitämme, kai punikkienkin on vapaassa maassa annettava omiaan houria. Olkoonkin että uskomattoman epäisänmaallisia ja maanpetturimaisia ovat he.

Reserviläisenä mielipiteeni on. Jokaisen suomalaismiehen on osattava luikkua käytellä ja "pitkää rajaa" on jokaisen kyettävä puolustamaan. Jos vasta LKP-paikalla saa oikeaa asetta kokeilla, niin mitä siinä sitten enää suojelee? Maata, jossa ei saa kivääriä omistaa. No sehän on kuin Neuvostoliitto! Mitä se sitten enää haittaa jos tänne tulee joku sanomaan: "Aseiden yksityisomistus on kielletty". NL oli ja meni, mutta itäraja pysyy ja niin pitää maanpuolustus-valmiudenkin pysyä. Ja PERKELE!

Pää pois pensaasta ja kodinturvajoukot Suomeen - HETI !

Diggari-67Peten kommentti: Kommentti: Me aiomme ryhtyä häiritsemään rahamedian mielenrauhaa, ellei media (tarkoittanet TV:n Neloskanavaa?) maksa velkojaan meille. Että niin päin..! Mainitsemasi kieltolaki (Suomessa ja USA:ssa) rappeutti todellakin lainkuuliaisuuden ja nosti ainakin Jenkeissä MAFIAn valta-asemaan, josta sitä ei ole edes yritetty suistaa vieläkään. Toisaalta, muistuu mieleeni vanha valssi; taisipa olla EUGEN MALMSTENin ensimmäinen soololevytys, jonka sanat kuuluvat seuraavasti:

"Nyt muistelemme entisiä aikoja,
ja ryyppymiesten vastuksia, vaivoja,
kun viinat piti kaupungista hakea,
ja sunnuntaisin kohmeloa potea.

Miksi moitimme Kieltolakia?
Kun me voitimme vain sen takia!
Saamme tohtorilta kaikenlaiset reseptit,
ja apteekista whiskyt, viinit, konjakit.
Ja jos sattuu meille pahanlainen krapula,
siihen trokarilta heti saamme apua.
Siispä veljet: Nyt maljat juodaan pohjahan vaan,
sekä Kieltolain kunniaksi hurrataan!"


Tällaiseksi menisi touhu kaikkialla, jos YK:n suunnitelma ampuma-aseiden yksityisomistuksen lakkauttamisesta toteutuisi. Olisihan itsellenikin "oikeita töitä" tarjolla jonkin pimeästi toimivan pyssy-pajaston konstruktöörinä. Ja lempi-aselejini, konepistooli, on tunnetusti helpompi valmistaa kuin huokeinkaan ilmakivääri: Suuremmat toleranssit! Jokohan kääntyisin ase-kieltolain kannattajaksi, puhtaasti itsekkäistä syistä? Nooh, en sentään... ihan vielä..!

Tuohon "saunan taakse"- tyyliseen kirjoitteluun on syynsä. Ei siitä saa vihollinen aseita käsiinsä (eiväthän monet niistä edes tiedä, pidelläänkö rivollia piipusta vaiko kahvasta), mutta jonkinlainen "kylmä rinki" ulosheittoaukon ympärille on alkanut muodostua. "Sehän huutaa, joka pelkää", sanoi jo wanhan witzin romani-henkilö, juostessaan pilliään vonguttavan junan edessä ratakiskojen välissä pölkyltä pölkylle loikkien. Jonkinlainen UHKA on kohdistettava niihinkin ylimielisiin virkamiehiin ja politikoitsijoihin, jotka kuvittelevat olevansa - ja usein tosiasiallisesti ovatkin - kaiken laillisen kontrollin tavoittamattomissa. Julkinen sana voisi sentään tökkiä noita pöyhkeilijöitä sanan säilällä (vaikka eihän haukku haavaa tee, ainakaan yli 140:tä neulanpistomaista perforatsioonia puolen metrin pituiseen ohutsuolen pätkään), mutta painetulla sanalla näyttää olevan tärkeämpää tehtävää; vaikkapa keskustelun ylläpito jonkun Lyylin silikooni-lolloista, viikosta toiseen... (En muista, oliko nimi Lyyli vaiko Lola, koska en juuri iltapäivälehtiä selaile. Lööpit vilkaisen ohimennen).

Pöyhkeilijät ovat siis, paitsi lain, myöskin kaikenlaisen arvostelun yläpuolella, mutta "joka itzens ylendä, hän pidä alennettaman", sopivan tilaisuuden tullen. Ja silloin on tiedettävä tarkoin, ketkä ovat vääriä ja ketkä vanhurskaita. Aiheettomasti vankityrmään teljetty henkilö voidaan vapauttaa, mutta "leipäkorttia" ei voi peruuttaa..! Eikä yhteisen kansan käytettävissä ole muunlaisia keinoja öykkäreiden ja väärintekijöiden rankaisemiseen. Viime vuosisadan alkuvuosina olisi sellainen henkilö katsottu vähintään "höyrähtäneeksi", joka olisi vaatinut NIKOLAI BOBRIKOVin tai ELIEL JOHNSSONin haastamista leivättömän pöydän eteen, vastaamaan rikoksistaan Suomen kansaa vastaan, viralta pantaviksi ja ehkäpä tuomittaviksi "kakkua nokkimaan". Kumpainenkin öykkäri alennettiin "na podslojo" (= hautaan ja Helvettiin) niillä keinoin, jotka aktivisteilla oli käytettävinään. Merkki F.N./ BROWNING, malli 1900 ja 1903.

Saavat toki punikitkin hörhöillä miten tykkäävät. (Vuosikaudet tilailin "NEUVOSTO-KARJALA" -lehteä, kun "AKU ANKKAan" ei ollut enää varaa: Yhtä makeat naurut kirvoitti kumpikin). Mutta jos bolsheviikkimme alkavat toimia eduskunnassa, parlamentaarikon arvovallalla, joidenkin pöyhkeilijöiden bulvaaneina, yrittäen vaikuttaa riippumattoman tuomioistuin-laitoksen päätöksiin, niin ainakin tämä (ilmeisesti Suomen ainoa) riippumaton media - GOW/Finnish - suhtautuu asiaan kaikkinaisella vakavuudella! Valtion virastoista ja laitoksista on KORKEIN HALLINTO-OIKEUS sentään eräs niistä harvoista instituutioista, joka nauttii ANSAITUSTI jopa allekirjoittaneen luottamusta 1980-luvun "asekäräjöinneistä" tekemiensä ennakkopäätösten takia.

Eikä luottamustani jaella yhtä löyhin perustein kuin Rautaristejä 2. maailmansodan viimeisinä kuukausina: Se on ansaittava TEKOJEN kautta! Myöskin HELSINGIN HALLINTO-OIKEUS saa ylistyksemme: On ollut ase-asioissa ihmisten puolella cikabyrokraatteja vastaan. HHO:n jäsenkuntaan ei ilmeisesti kuulu vapaamuurareita.

Yleensäkin on tuomioistuinten riippumattomuutta "puoluepoliittisista suhdanteista" ja erinäisistä salaseuroista puolustettava kaikin käytettävissä olevin keinoin. Korostan sanaa: KAIKIN! Vaikkapa SCHAUMANin & HOHENTHALin menetelmin! (Hyväksyttäköön ne tai paheksuttakoon; se on yhdentekevää). Muussa tapauksessa ollaan "vaaran vuosien" Suomen tilanteessa: Taannehtivia lakeja laadittiin torikokousten päätösten tai ulkomailta tulleen sanelun mukaisesti. Taannoiset linnankundit ja jopa kuolemaantuomitut maanpetturit toimivat lainsäätäjinä ja -valvojina, ym. ym. Suosittelen kertaamaan vuosien 1945 - 48 historiaa, mieluiten tuoreimmista saatavista lähteistä!

Maan tavan mukaan on netin keskustelusivuilla tietenkin rotiutunut riitoja jonkin MP-5 Sporter-pistoolikarabiinin soveltuvuudesta reserviläis- ja "prättikaali"ammuntaan, sekä keskustelua jonkin TV-kanavan uutisoinnista. Itse asia, OIKEUSLAITOKSEN RIIPPUMATTOMUUS, on jäänyt esimerkiksi "tappolista"-teeman varjoon. Joopa joo: Pystytetään naamiopuita, että metsä peittyy..! Niin myös ne vehkeilyt, joita siinä "metsässä" harrastetaan. Mutta joillakin on Parempi Tieto - ja kauaksi ulottuva muisti, joka on minunkin synnyinlahjaksi saamani siunaus (tai kirous).

Maanpuolustusvalmiudesta olen kanssasi samaa mieltä. Perustuslainkin mukaan on jokainen Suomen kansalainen - eikä siis pelkästään mies - velvollinen osallistumaan maamme puolustukseen. (Laki on nyt vahvistettu hieman vajavaisena, vailla täydennystä: "... velvollinen ja oikeutettu"). Läheinen esimerkki: Eesti, jonka "laulavalle vallankumoukselle" monet hymyilivät säälivästi. "PERKELE", sanon minäkin: Eestissä sentään USKALLETTIIN jälleen-perustaa KAITSELIITT = Suojeluskunta, miltei tyhjästä polkaisten, jo ennen viimeisten miehittäjien poistumista maasta. Suomessa tämä toimenpide olisi voitu ja pitänyt suorittaa vuonna 1947, kun miehitysvallan edustajat painuivat "Sjudi Itään" helsinkiläisestä hotelli TORNIsta, jättäen residenssinsä hevos-talliakin kurjempaan kuntoon.

Pian 54 vuotta on kulunut, mutta yhä vieläkin saa joku punikki räyhätä eduskunnassa "pussihousukaartien" perustamista vastaan, ja vaatia reserviläiskiväärien luovuttamista vastikkeettomasti armeijan omaisuudeksi. (HEIKKI RINNE, SDP: Myöskin "PAKKOTYÖ-järjestelmän" kiihkeä kannattaja, mitä älköön ikinä unohdettako!). En häpeä olla suomalainen, mutta joskus häpeän olla rähmä-suomalainen, vaikka syntymäni ajankohtaan en olekaan vikapää.

Jos Ottawan Julistus (=jalkaväkimiinojen käyttökielto) joskus parafoidaan ja ratifioidaan Suomen politikoitsijoiden taholta, niin samana päivänä pitää vihkosten "Perustuslaki" ja "Katekismus" tapaan jakaa jokaiseen talouteen uusi "Sulutusopas", ja mieluusti uusintapainos wanhasta, mutta yhä salaisesta kirjasesta: "Venäläiset räjäytys- ja sytytysvälineet, miinat ja sytyttimet". Ottawan Julistus sitoo valtioita, mutta ei niiden kansoja: Siksipä jo peruskoulujen 12-vuotiaille oppilaille pitäisi opettaa esimerkiksi CLAYMORE-tyyppisen tähy-miinan lataaminen M-heksogeenilla ynnä rautakuulilla, ja sen laukaisu joko wanhanaikaisella sähkönallilla, tai mieluusti modernilla NONEL-systeemillä. Kansamme olemassaolo lienee sentään tärkeämpää, kuin on antiikin Kreikan ja Rooman historian tuntemus tai pakkoruotsin päähän pänttääminen.

Itäraja on todellakin pitkä, ja sen takana ollaan hissuksiin palailemassa suunnitelmatalouden aikakauden systeemeihin. Muistettakoon sekin kiistaton fakta, ettei Suomen ja Venäjän välillä ole solmittu milloinkaan rauhansopimusta. Haminan rauha tehtiin Ruotsin ja Venäjän välillä v. 1809. Tarton rauha solmittiin v. 1920 Suomen ja sen valtion välillä, jota ei enää ole olemassa. Kolme kertaa tuo valtio saneli Suomelle tulitauon ehdot 1940-luvulla, mutta nyky-Venäjän ja itsenäisen Suomen väliset suhteet ovat yhä järjestämättä. Venäjän "legitiimin intressin" mukaan sen luoteisraja kulkee Suomenlahden ja Pohjanlahden sekä Tornionjoen keski-uoman mukaisesti ns. "käsivarteen" asti.

SYNKKÄ ENNUSTUS: Jonakin päivänä muistaa joku nyky-Venäjän valturi tuon "legitiimin intressin" olemassaolon. Silloin estää massiivisen valloitus-hyökkäyksen aloittamisen vain se fakta, että jokainen asekuntoinen suomalainen nirtsaa vähintäänkin yhden hyökkääjän, jolloin maamme valloittamisen hinta koituu liian kalliiksi, eikä valloitus-hankkeeseen tohdita ryhtyä.

Lienen jossain yhteydessä maininnut, että jos Suojeluskunnan riveihin olisi vuonna 1939 kuulunut miljoona miestä ja poikaa, sekä Lotta Svärd-yhdistykseen toiset miljoona naista ja tyttöä, olisi Suomi välttynyt osallistumisesta toisen maailmansodan taistoihin, sekä alueluovutuksista "Leningradin turvaamiseksi" Sallaa ja Petsamoa myöten. Jälkiviisaus on tietenkin vain jälkiviisautta, mutta kauko-viisautta on se, että jokaiselle asekuntoiselle Suomen kansalaiselle on sallittava mahdollisuus aseistautua maamme ulko- ja sisäpuolisten vihollisten torjumiseksi. (Ne sisäpuoliset ovat tällä hetkellä vihattavimpia).

Siksipä on ampuma-aseiden luvanvaraisuudesta luovuttava, palaten esi-bobrikoviaaniseen asepolitiikkaan. Kaikki rekisterit aseenomistajista, jotka joku "Silleen tai Tälleen" voi myydä Vuosisataiselle Vihollisellemme muutamalle CD-rompulle poltettuina, pitäisi myös tuhota, ennenkuin korvaamaton vahinko ehtii tapahtua. Tosin se lienee jo tapahtunut.

Valentinin/ ystävän/ Voiton päivänä MMI; PT    - Gunwriters - voiko Marxin oppeja käyttää enempää väärin?PALJONKO TIETO "BUNGAA"?

Jos GOW:n materiaalia käytetään aseharrasteille myönteisen informaation tuotantoon, kuten esimerkiksi sotahistoriallisten kirjojen lähdeaineistona, on kaikki aineistomme käytettävissä vastikkeettomasti. Samoin myönnämme materiaalimme käyttöoikeuden esimerkiksi ase-myönteisten akateemisen tason tutkielmien tekijöille, jotka ovat kyllin hoksaavaisia kysymään tietämyksemme käyttöoikeutta etukäteen, eivätkä vasta perästäpäin. Heille ei tieto maksa mitään. Ampuma-aseiden hallussapidon vastustajille (muunmuassa TV-kanava 4) maksaa tietämyksenne oikeudeton julkistaminen FIM kymmenentuhatta (10 000) plus kahden toimintavuotemme vuosimaksut 2 x 40 mk = FIM 80:00.

Jatkossa varaame oikeuden laskuttaa luvattomaan aineiston lainailuun syyllistyneitä 150 000 mk asti.

1602 MMI; PT


    - Gunwriters - väritön, hajuton ja mauton


LASKU        FAKTURA

Velallinen: Neloskanava, uutistoimitus.
Maksun aihe: Tekijänoikeuden loukkaus ja vuosimaksurästit.

Havaintojen mukaan on tekstejäni julkaistu televisiokanava 4:n kello 20:en uutislähetyksessä helmikuun 2. päivänä, kysymättä copyrightin omistajan lupaa ja sopimatta tekijänpalkkiosta.


Rikkomus on vähäinen, joten siitä selviää rahallisella korvauksella. Summan jätän avoimeksi. Neloskanavan uutistoimitus on myöskin "imuroinut" useina päivinä yhteensä kaiken GOW:n materiaalin, joka on kertynyt sivuillemme kahden toimintavuotemme aikana, ollen siis maksava vuosimaksun kahdelta vuodelta, 2 x 40 mk, yhteensä 80:- markkaa, tekijänoikeus-rikkomuksesta suoritettavan korvauksen lisäksi.

Korvaus ja vuosimaksut suoritettakoon eräpäivään 16. helmikuuta 2001 mennessä SAMPO-LEONIA -pankin tilille n:o

800028 - 6450 515; omistaja Pertti T. Kekkonen/ G.O.W.

Joensuussa 4. päivänä helmikuuta 2001:
P.T.Kekkonen; päätoimittaja, GOW Finnish/ Gow Universal.


HUOMAUTUS uutistoimitukselle asiavirheestä uutisoinnissa:

"PT" on nimilyhenne, eikä nimimerkki. Oikeudettomasti julkaistut tekstikatkelmat oli lisäksi signeerattu nimelläni, jota käytän allekirjoituksena enentyvässä määrin, kun kritikoin joidenkin virkahenkilöiden edesottamuksia heidät nimeltä mainiten.

0402 MMI; PT.


    - Gunwriters - saa krapulankin unohtumaan, koska on sitä pahempi


Palautetta päätoimittajalle:

Rautavaipoista, "keittokirjoista" ja vasikkalahdista

No nytpä tukin suuni, tai paremminkin näppikseni rautavaippa- aiheesta. Uskallanpa taas paremmin vakuutella kavereilleni ja kylänmiehille rautavaippaluotien epä-turmiollisuutta, ja olla näin osaltani kaatamassa patruunakauppaan viriteltyä (lähes) monopolia. Tähän väliin kirjasuositus: "The Anarchist Cookbook" On mielenkiintoista luettavaa englannintaitoisille. Eipä taida kääntyä suomeksi, ainakaan Systeemin suostumuksella.

Onko näistä kuuluisista toisinajattelijoista tulossa lisää juttuja? Olisiko heppu nimeltä Unabomber jutun arvoinen?

Ps. Mitäs tehdään STASI:n vasikoille? Saunan taakse ja lapiolla päähän. Luoti olisikin moisille elukoille liian sivistynyt poistamistapa.

Tätä mielipuolta on: Feliks Ksesinski.


vastaus.GIF (636 bytes) & kommentit: Lienenpä itsekin jo sanottavani sanonut rautavaippa-teemasta. Aiheen esilläolo oli kyllä hyödyllistä: Jouduin mm. kaivelemaan esiin tietoja vaippaluodin kehityshistoriasta, ylimalkaan, lähdeteosteni niiltäkin sivuilta, jotka olin aikoinaan lukenut "kursoorisesti", koska esimerkiksi saksan- ja venäjänkieliset lähteet ovat hitaanlaisia luettavia. Eräs erinomainen, muita kivasti täydentävä tietolähde on myös ruåtsinkielinen "ELDHANDVAPEN II" av JOSEF ALM, 1934.

"Anarkistin Keittokirjaa" ovat monet muutkin hyväksi kiitelleet. Itse en ole saanut teosta tutkittavakseni, mutta vastaavanaiheisia kirjoja olen kyllä läpilukenut moniakin. Suomennosten julkaisumahdollisuudet ovat todella olemattomat. Eihän esimerkiksi Kust. Oy. Arvi A. Karisto ole tohtinut julkaista uusia painoksia edes Veli Niemisen "AMPUJAN KÄSIKIRJAsta", koska siinä esiintyy poliittisesti epäkorrekti sana "ryssä" toistasataa kertaa, eikä Kust. Oy. Otava ota myöskään uusia painoksia teoksesta "TAISTELUNI", vaikka kysyntää olisi huomattavasti enemmän kuin teos sisältönsä puolesta ansaitsee. Joissakin lainakirjastoissa on lainaajien tilaus-jonotuslista pitkä.

Yhäti jatkuviin ja paljon pahempiin hirmutekoihin yllyttänyt Karl Marx:in "PÄÄOMA" löytyy kyläkirjastomme lainattavien teosten hyllystä. Lainausfrekvenssi on harvanlainen: Kerta tai pari vuosittain, lähinnä kai yhteiskuntatieteen opiskelijoille.

Nimimerkki "UNABOMBER" on tuttu vain nimenä. Tekojaan tai teoksiaan en itse tunne, mutta tietoa alkaa todennäköisesti valua palstoillemme piankin. Toimintammehan on vuorovaikutteista.

Entisten itäblokin maiden tiedustelupalveluiden "vasikoille" voitaisiin suositella vaikkapa riiputusta "papukaijan orressa" polvitaipeistaan, päättyen muovipussin tai tuorekelmun kietaisuun ilmatiiviisti pään ympärille. Orressa voi riiputtaa päiväkausia, mutta lopullinen lähtöprosessi kestää noin viisi minuuttia. Rumia jälkiä ei jää, paitsi kasvojen sinerrys. Politikoitsijoiden ja kulttuurihenkilöiden lisäksi myös muutamat korkeat poliisihallinnon virkamiehet kävivät aikoinaan "opintomatkoilla" suunnitelmatalouden maissa. Ne exkursiot ovat yhä "Tabu", eli Reino Helismaan kupletin sanoin: "Mutta siitä ei laulella saa!/ Sehän ois' sitä LOIS-KIEHUNTAA".

Erään tunnetun tapauksen myötä lanseerattiin asediggari-slangiin termi "Pajazzo-kurssi", joka lienee nyt jo unohtunut. Sisäministeriön poliisisosaston (mm. ase-asioista päättänyt) päällysmies oli viikon tai ehkä parin ajan tavoittamattomissa kustannuspaikaltaan: Virallisen Selonteon mukaan "opiskelemassa Ruotsissa raha-automaattien uudistuvaa teknologiaa", mutta sitkeiden, ilkeiden huhujen mukaan joko "akkulataamossa" tahi opintomatkalla tykkänään toisella ilmansuunnalla - oppimassa muita asioita, eikä pajazzo-tekniikkaa. Nämä ovat tietysti jo wanhoja asioita, ja jos tunkioita tonkii, saa haisut nenäänsä, mutta muistettakoon vuosisadan takaisen Buurisodan muistomerkin jalustan teksti: "Koskaan emme unohda! Milloinkaan emme anteeksi anna!" (Patsas seisoo muistaakseni Kap-kaupungissa).

Jatkosodan jälkeisen Puna-Valpon kätyreiden edesottamukset unohdettiin ja anteeksiannettiin: Laiminlyönnin seuraamuksista saamme kärsiä yhä, kuten esimerkiksi "Puna-Annikan" taannoinen hoplofoobinen hörhöily osoittaa. Totisesti: "Luokkavihollinen lepää vasta iki-uneen vaipuneena". Tämän marxilais-leniniläisen iskulauseen olen valmis itsekin allekirjoittamaan.

1801 MMI; P.T. Kekkonen


    - Gunwriters - tosikot nauraa, pellet suuttuu


Lisää palautetta päätoimittajalle

Politiikka yms. on juttu erikseen ja sitä on turha (ainakaan minun) kommentoida, mutta ajattelin, että oikea tieto saattaisi kiinnostaa, vaikka itse en kyllä keksi miten se teikäläiselle päätyi...

1) Gustu ei ole ongelman aiheuttaja vaan ongelma löytyy hieman korkeammalta... Gustu on ollut (tämänkin) asian käsittelyn suhteen asiallinen, mutta virkamiehen asema ei ole aina mukavin mahdollinen...

2) "Lystikäs termi 'itseladattava kertatulikonepistooli' kuvaa kysymyksen esittäjän asetekniikan tuntemuksen tasoa". On virheellinen siinä mielessä, että se kuvaa itseasiassa kyseisen termin alkuperäisen käyttäjän aseteknistä osaamista tai oikeastaan vielä enemmän se on termi jolla pyritään esittämään asia eri valossa.... Kyseinen henkilö varsin korkea poliisiviranomainen (ks. kohta 1)

3) "Mielenkiintoinen ilmiö on ilmeinen pyrkimys vaikuttaa Korkeimman Hallinto-oikeuden päätöksiin..." on melkein vähättelyä (ks. kohdista 1 & 2 voi tehdä johtopäätöksiä liittyen termistön siirtymiseen paperilta A KHO:on...)

P.S. Kaikki mitä kohdissa 1-3 on faktaa ja sitä on enemmänkin, mutta kaikea ei voi tässä vaiheessa kertoa, sillä se ei olisi tapauksen etenemisen kannalta kovin viisasta... Niin ja paluuosoite ei toimi, ja tämän tiedon laitoin vain siksi, että olit laittanut kommentit tietämättä taustoja riittävän tarkasti, eli kyseessä on ystävällismielinen tarkennus.

J. K.


vastaus.GIF (636 bytes)   Kiitokset tarkennuksesta! Joskus on toimittava hovioikeuksien periaatteella, eli "kirjallisten dokumenttien pohjalta ponnistaen". Aselain sanelija TOMI VUORI lienee ykkösenä! Gustun tämänhetkistä sijoitusta en tiedä, mutta kirjallistakin näyttöä on mm. ruåtsinsuomalaisten suosinnasta ja ikärasismista aselupia myönnettäessä tai niitä evättäessä. Onnekseen alkaa Gustu olla eläköitymis-iässä.

Joku rappari nimeltä LAUSMAA (Laurinpoika?) voi olla mainitsemasi "korkea poliisiviranomainen", ja ministeri Ville Itälän mainitsema Valtion asiamies, joka yrittää painostaa jopa Korkeinta Hallinto-oikeutta! Lausmaa antoi epäämistä suosittavan lausunnon Helsingin hallinto-oikeudelle mm. testiampujamme Markuksen aselupaa koskevaa valitusta käsiteltäessä. Lupahakemuksen oli alkuaan tyrmännyt Gustu, jonka lausunto HHO:lle oli lähes samasanainen. HHO palautti asian uudelleenharkintaan "Stadin kyttikseen", joka myönsi luvan viipymättä. Kyseessä oli lupa SAKO M92S:n hallussapitoon, ja epäämisperuste "tarpeettoman suuri tulivoima, sekä luvanhakijan nuori ikä". (HHO:n ratkaisuun lienee vaikuttanut hieman myöhästyneenä oikeusistuimen tietoon saatettu fakta, että luvanhakija alkoi jo olla maailmankuulu ballistiikan tutkija). Dokumentit, muunmuassa Gustafssonin ja Lausmaan lausunnot HHO:lle, ovat tallella kirjallisinakin.

Jo eläköitynyt LAURI Lausmaa (vapaamuur.; poliittisesta sidonnaisuudesta ei tietoa) kirjoitteli virassa ollessaan 1980-luvun alkupuolella kuuluisia Uudenmaan Lääninhallituksen kiertokirjeitä "luettaviksi ja noudatettaviksi" KAIKISSA Suomen poliisi- ja nimismiespiireissä: "Paimenkirjeiden" alituisena teemana oli itselataavien luodikoiden lupahakemusten systemaattinen epääminen. Tietyn salaseuran jäsenethän ovat tunnetusti asettaneet itsensä Suomen lakien yläpuolelle, tai ainakin niiden ylimmiksi tulkitsijoiksi, riippumatta asemastaan virkahierarkiassa. Korkein Hallinto-oikeus puuttui viimein asiaan ennakkopäätöksellään, minkä jälkeen tilanne normalisoitui ampuma-aselainsäädännön uudistukseen saakka, 1. maaliskuuta 1998.

Sama s**tanan ruljanssi on alkamassa uudelleen, mutta onneksi vihollistemme NIMET ovat pikapuoliin selvillä..! "Ja kyllä nekin lyijyä tottelee", lohdutteli jo "SOTAROMAANIN" vänrikki V. KOSKELA, vaikka korkeimpienkin tuomioistuinten arvovaltaa väheksyvätkin. Sinulla on selvästikin Parempi Tieto mainitsemasi "varsin korkean poliisihenkilön" henkilöydestä: Miksikä et kertonut reilusti, kuka on ollut kyseessä? ANNIKA LAPINTIEn hörhöilyjen jälkeen emme enää pidättäydy nimien mainitsemisesta: Jokaisen aseharrastajan oikeus ja VELVOLLISUUSKIN on tietää ja muistaa se, "millä oksalla mikäkin piru istuu!"

Hoplofoobikoita eivät todellakaan ole pelkästään vasemmistolaiset, vaan niitä löytyy poliittisen kentän laidasta laitaan, ja poliittisten ryhmittymien ulkopuoleltakin. Suosittelen perehtymistä taannoin tietoomme tulleeseen "nuotta-sivuun": http://www.hut.fi/~akokki/aselait.htm . Erityisesti eduskuntakyselyiden laatijoiden ja niiden allekirjoittajien nimet voivat olla yllätys heille, jotka ovat uskoneet sinisilmäisesti jokaisen MUKA-isänmaallisenkin suomalaisen olevan meidän puolellamme, ja VAIN "niiden muiden" olevan meitä vastaan. Mainitut kyselyt koskevat yksinomaan aseharrastajien oikeuksia, joita yritetään lähes poikkeuksettomasti vähentää, taikka riistää ne tykkänään pois.

Oletko muuten mitään kautta sukua "Kuhmoisten Pirujen" komentajalle? Eestiläisestä syntyperästään huolimatta hän oli eräs kunnioitettavimmista Suomen Ensimmäisen Vapaussodan (1918) sankareista.

PS. Koska mainitsit, ettei "paluuosoite toimi", en nähnyt muuta mahdollisuutta kuin kommentoida viestiäsi "nuotan" välityksellä. Muussa tapauksessahan olisin viestittänyt tämän vastineeni "Personal Only"-postituksena. Nooh, tulipa taas tilaisuus saattaa tietoon, ettei GOW:n linja ole pehmentynyt Brinell-asteenkaan vertaa!


2401 MMI; P.T.Kekkonen


    - Gunwriters - hipoo hyvän maun rajoja, ja joskus käväisee niiden sisälläkin


Palautetta päätoimittajalle:

Surffaava Löytää! Osa 2.

Alan olla yhä varmempi, että "puhut Jumalten kielillä" profetioita julistaessasi! "Surffaava löytää" -viestiini vastatessasi mainitsit lakimies-yhteyden "asekontrolliin",  ja oikeusjutuissa pyörivän $$ määrän, sekä "seemien" osuuden (USA:n. Toim. huomautus) lakimieskunnassa. Olen luonteeltani varsin utelias ja aloin tutkia asiaa: Surffaava löysi jälleen maanmainion sivun tukemaan ajatuksiasi. On varmaa, ettet ole kopioinut ajatuksiasi tältä sivulta, koska et tietääkseni juurikaan Nettiä käytä.

Sivun osoite kertonee kaiken: <www.lawyersgunsandmoney.com> (eli "lakimiehet, aseet ja raha").  David Kairys ja Russel Mokhiber, sekä Robert Weissman aloittivat surullisenkuuluisan oikeudenkäynnin Smith & Wesson -yhtiötä vastaan. Poikien nimet löytyvät sivujen "Mustalta Listalta". Saapas nähdä mitä surffava löytää seuraavaksi?

LK.


vastaus.GIF (636 bytes) ja kommentti: Tämä ongelma on tiedostettu USA:ssa jo alkaen vuodesta 1912 New York Cityssä, eli seitsemän vuoden ajan ennenkuin muudan lukkoseppä Drexer perusti Saksassa Kansallissosialistisen Työväenpuolueen, NSDAP:n. Käsiasekiellon New York Cityyn sanellut pormestari TIM SULLIVAN oli syntyperältään irlantilainen, mutta hänellä oli koko joukko "lainopillisia neuvonantajia" etsimässä porsaanreikiä, joilla mahdollistettiin Perustuslain 2. Täydennyksen vastainen asetus: "LEX SULLIVAN". Sen säätäjän hoplofobiaan oli henkilökohtainen syy: Sullivanin edeltäjä oli ammuttu revolverilla - kylläkin oikeutetusti..!

Suomessa pelkäsi aikoinaan muudan KRP:n korkea-arvoinen viranhaltija tulevansa ammutuksi - nimenomaan katkaistulla haulikolla - vaikka kyseinen poliisimies olikin toimistohommissa, eikä kai milloinkaan kenttätöissä. Hyllytettiin sittemmin - suunnittelemaan pahvisia ruumisarkkuja - kun "LUPAROFOBIA" alkoi häiritä viranhoitoakin, johtaen ylilyönteihin, joista tunnetuin oli asetustekstin omatoiminen laadinta ja painattaminen (Suomen Säädöskokoelmaan?!), vain päiväystä ja Tasavallan Presidentin allekirjoitusta vaille jääneenä, jo vuosia ennen aseiden pituuksia koskevan asetuksen tulemista normaaliin säätämisjärjestykseen. Vahinko, ettei "LEX TENHUSEN" teksti ole päätynyt milloinkaan arvioitavakseni! Joitain kohtia siitä lienee omaksuttu lainvoimaiseenkin asetukseen, joka siirtyi sittemmin historiaan Lain 1/1998 astuttua voimaan.

Ensimmäinen hoplofoobinen osavaltio-tasoinen asetus USA:ssa oli säädetty Kentuckyn valtiossa jo 99 vuotta ennen Lex Sullivania, helmikuun 3. päivänä 1813, kuuluen seuraavasti: "Jokainen henkilö tässä yhteisössä, kuin täst'edes kantaa tasku-pistolia, tikaria, wäki-puukkoa, tahi käwely-keppiin kätkettyä säilää, kätkettynä, nimen-omaan käyttöön aseena; jos hän ei ole matkustawainen; sakoitettakoon millä tahansa summalla, kuitenki wähintäin sadalla dalarilla".

Myöhemmillä säädöksillä määrättiin, että puolet sakon määrästä piti maksaa palkkiona ilmiantajalle. "Vasikointi-systeemi" ei siis ollut J.V. Stalinin keksintö 1930-luvulla, vaan paljonkin vanhempi vallankäytön muoto; oikeastaan ylimuistoinen järjestelmä. Sata dollaria oli tuohon aikaan kohtalaisen maatilan ja sen talousrakennuksien hinta, ja se oli siis sakkosumman ALAraja: YLÄrajaa ei oltu asetettu. Ei ihme, että "vasikoiden" kuolleisuus oli suuri..! Kätketyn aseen kantokielto on voimassa yhä vieläkin Kentuckyssa ja muutamissa muissa USA:n osavaltioissa.

Tiedossa ei ole, ketkä "...baumit" tai "...steinit" olivat tämän asetuksen taustavoimina, eikähän säädös estänyt pistoolien hallussapitoa, kunhan ne vain kannettiin näkyvissä, joskus kuusikin asetta, tupissa tai paljaina sortuukin vyön alle tungettuina. Meidän aikanamme on lakimieskunta "in corpore" synkeästi vihattu ryövärilauma USA:ssa, ja se lienee ollut sitä aina: Yleinen herja on, että: "Ameriikan Wallankumouksen aloittivat lakimiehet vuonna 1775, ja siitä lähtien tuo ammattikunta on hyötynyt muinaisesta urotyöstään; rahallisesti - vaan ei aina rehellisesti". Ja koska USA:n lakimiehistä on ylisuuri osuus Aabrahamin jälkeläisiä, niin vallitsevassa tilanteessa sikiää pakostakin (valitettavan myöhäissyntyinen) antisemitismi.

Kuten olet jo itse havainnut, tuppautuvat mainittuun etniseen vähemmistöön kuuluvat oikeusoppineet AINA niihin virkoihin, joiden haltijoilla on saneluvaltaa lakeja ja asetuksia säädettäessä tai niitä tulkittaessa, osavaltioiden ja jopa Liittovaltion tasolla Jenkkilässä sekä Syvässä Etelässäkin. (Varsinainen Jenkkilä rajoittuu etelässä wanhaan MASON-DIXON:in rajalinjaan, mikä usein unohtuu minultakin. Rajaviivasta alkoi "Dixieland": Etelävaltiot, joissa maksuvälineinä käyneissä Louisianan osavaltion 10 dollarin seteleissä oli myös ranskankielinen teksti "DIX DOLLARS". Niistä nimi "Dixie", jonka alkuperän tuntee meidän aikanamme harvempi pohjois-amerikkalainenkaan).

Todella älykkäät ja oppineet amerikkalaiset, kuten professori WILLIAM L. PIERCE, ovat olleet tietoisia tilanteesta jo kauan! Jenkkiläiselle keskiverto-asediggarille on puolestaan esimerkiksi nimi HENRY MORGENTHAU täysin tuntematon, mutta se TULEE kyllä pikkuhiljaa tutuksi, kunhan vuoden 1934 FEDERAL FIREARMS ACT:in syntyhistoria ja sen todelliset tarkoitusperät tulevat tunnetuiksi Internetin välityksellä. Painettu sana ei uskalla milloinkaan julki-lausua totuutta, eivätkä myöskään radio tai TV: Hetihän nousisi "älämölöö" julkisesta kiihotuksesta pientä, ra(u)haa rakastavaa etnistä vähemmistöä vastaan. Tuo vähemmistö myös OMISTAA - aivan sattumalta (?) kaikki vaikutusvaltaisimmat joukkoviestimet USA:ssa. Muunmuassa elokuva-teollisuuden.

1601 MMI; PT


Edelliset:  Osa 5 >>  Osa 4 >>  Osa 3 >>  Osa 2 >>  Osa 1 >>

Gunwritersin osittainenkin luvaton kopioiminen, tallentaminen, tulostaminen, väärentäminen tai levittäminen on kielletty. Mikäli tällaisia tekijänoikeusrikkomustapauksia ilmenee, kirjoittajat pidättävät itselleen oikeuden laskuttaa tekoon syyllistyneiltä tekijänoikeuskorvauksia 150 000 mk saakka. - GOW:n toimitus.


<< guns.connect.fi  Gunwritersin etusivulle   Gunwriters in English    Linkkisivulle    gunwlogo.GIF (2155 bytes)

Gunwriters on the Web Pete päivittelee, osa 5: http://guns.connect.fi/gow/petepai5.html