www.innoplaza.net

<< Aloitussivu     Myynti >>    Osto >>    Keksintölinkit   >>   Kehitysnopeusteoria >>    Energialinkit >>   In English >>


Keksijäpalvelin innoplaza.net:

Keksintöjä internetissäKeksinnön myyminen on useimmiten tuskastuttavan hidasta, kallista ja vaivalloista. Ostajan löytäminen on kuin yrittäisi löytää ulkoavaruudesta älykästä elämää. Keksintörahoitusta varten on useita instansseja, tuotekehitysapua saa ja valmistajakin voisi löytyä, mutta ostajan löytäminen keksinnölle tai patentille jää kokonaan keksijän harteille - rahoitustahoista ei juuri ole apua keksinnön myymiseen. Koko maan kattavaa ilmoituspalstaa keksinnöille ei ole. Keksinnön myymisessä kuluu vuosia ilman että edistystä näyttää tapahtuvan, samalla kun patentti koko ajan vanhenee. Tuttuako?

www.innoplaza.net on
omana harrastuksena, ilman ulkopuolista rahoitusta
ylläpidetty yksityisille keksijöille pidetty ilmoitustaulu netissä.  Innoplaza.net on myös Suomen Keksijäin Keskusliitto KEKE:n hyväksymä keksijöiden ilmoituspalvelu.

Myydään keksintöjä -sivulle laitan veloituksetta yksityisten keksijöiden lyhyitä ilmoituksia, myös englanninkielisinä, jos ilmoittaja sellaisen lähettää. Ilmoituksen aiheen ei tarvitse olla patentoitu. Päivitän harvakseltaan, kärsivällisyyttä!

Etsitään keksintöjä -ilmoituksille on varattu innoplaza.net -paikka. Tälle osastolle ei juuri ole ilmoittelijoita tullut - tarvinneekohan kukaan tosissaan keksintöjä..?

Muutakin tietoa innovaatiotoiminnasta ja teknologian siirrosta kerätään innoplaza.net -sivuille keksintölinkkeihin

Innoplazan torivahti:

Juha Hartikka, DI

e-mail: j_hartikka@hotmail.com


Päivitetty 26.08.2008 inno.gif (676 bytes)


Keksijäpalvelin innoplaza.net, torivahdin toimisto: http://etusivu.innoplaza.net

<< Aloitussivu     Myynti >>    Osto >>    Keksintölinkit   >>   Kehitysnopeusteoria >>    Energialinkit >>   In English >>