innoplaza.gif (625 bytes)

<< Aloitussivu   << Etusivu    << Myynti   << Osto    << Keksintölinkit     In English >>Keksintö varattu

lvpatt.jpg (14784 bytes)

Tuuletusilman lämmönvaihdin

Jatkuvatoiminen tuuletusilman lämmönvaihdin, jossa on uudenlainen rakenne ja erittäin edullisesti valmistettava modulirakenteinen lämmönvaihtimen kenno. Kuvassa lämmönvaihtimen koekappale (keskellä alhaalla) työtiloihin asennettuna.

Lämmönvaihtimen kenno on toiminnaltaan vastavirtatyyppinen, mutta rakenteeltaan täysin uusi ja tähänastisista poikkeava. Vastavirtalämmönvaihtimen tyyliin sen hyötysuhde on hyvä, mutta kennon vaihdettavuus ja huollettavuus on merkittävästi helpompi. Kennomateriaalina käytetään huomattavasti ohuempaa alumiinia kuin tavanomaisissa vastavirtalämmönvaihtimissa ja kenno on valmistettavissa lyhyellä poimutuskoneella. Näin kennon hinta pysyy edullisena ja paino pienenä. Rakenne on paitsi materiaalikustannnusten, myös käytetyn kennon kierrätyksen suhteen edullisempi.

Sopii LVI-alan yritykselle omaksi tuotteeksi. Tuotannon aloittaminen vaatii pienet koneinvestoinnit. Koska lämmönvaihtimen kenno on modulirakenteinen, yhdestä kennokoosta voidaan yhdistellä useita eri teholuokan lämmönvaihtimia eri kokoisiin tiloihin.

Päivitetty 05.08.2002


Myyjän yhteystiedot:

uhalogo.GIF (833 bytes)
Juha Hartikka
Puh
050-3573309, Fax 013-646244
e-mail: j_hartikka@hotmail.com
Kehitysvaihe: Toimiva koekappale rakennettu ja asennettu työtiloihin.

Keksintö varattuTuuletusilman lämmönvaihdin: http://lv.innoplaza.net

<< Aloitussivu   << Etusivu    << Myynti   << Osto    << Keksintölinkit    In English >>